Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Стоп за распродажбата на „Мауцкер“ за едно евро квадрат

На следната седница на Советот на општина Охрид (закажана за петок), една од точките на дневен ред е Предлог- програмата за управување со градежно...

Левица – Охрид: Охридските села без вода во 21 век

Жителите на с. Долно Лакочереј, секое лето, години наназад, скоро и да немаат вода, ни за пиење, ни за одржување лична хигиена. Според нивните информации...

Аврамоска: ДПМНЕ и нивните локални медиумски сателити шират лаги и клевети за присуство на комисии

Излагање на советничката Виолета Аврамоска за пласираните невистини во одредени медиуми дека поради нејзино отсуство, не се изгласа социјална помош за неколку семејства. Зошто...

Последни објави