Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Учебниците мора да ѝ служат на науката, не на политиката

Скандалозната изјава на поранешниот премиер Владо Бучковски, кој како специјален претставник на Република Македонија во спорот со соседна Бугарија, изјавува дека треба да има...

Последни објави