Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Костадин Костадинов продолжува со нерационално трошење пари – 800.000 денари за посредување за обезбедување угостителски услуги

Во време кога се поголемиот дел од жителите се соочуваат со социо-економска криза предизвикана и од нелогичните и крајно штетните мерки на Владата, градоначалникот...

Последни објави