Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица Свети Николе: Референдумот за регионалната депонија мора да се спроведе

    Откако минатата седмица Министерството за животна средина и просторно планирање соопшти дека ингеренциите на Општина Свети Николе ќе и бидат одземени во делот со...

    Последни објави