Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Македонска Кауза – Трибина на Левичарски институт „Рацин“ по повод 150 години од раѓањето на македонскиот револуционер Гоце Делчев

Почитувани, Ја имаме огромната чест да го најавиме првиот настан организиран од левичарскиот институт „Рацин", по повод 150 години од раѓањето на македонскиот револуционер ГОЦЕ...

Последни објави