Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Иницијативата за бесплатен топол оброк за ранливите категории т.н. „Народна кујна“ исполнета

Пред 6 месеци советничката група на Левица во општина Аеродром поднесе иницијатива за организирање на бесплатен топол оброк за ранливите категории жители во Општина...

Тимчо Муцунски ќе плати речиси 10 илјади евра за метларките на Анѓушев кои ВМРО-ДПМНЕ ги критикуваше

Актуелниот градоначалник на Општина Аеродром од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Тимчо Муцунски, минатиот месец има склучено договор во име на Општината, со што за одржување...

Oпштина Аеродром потрошила 36.000 евра на приватни адвокати во три години

Советниците од Левица побараа од службите во Oпштина Аеродром увид со кои адвокатски друштва соработувала општината и колку пари се потрошиле за нивните услуги...

Тимчо Муцунски – градоначалник на Аеродром или министер за надворешни без мандат

Сведоци сме дека во Општина Аеродром тревниците се неполеани, дрвата се исушени, а фонтаните за пиење вода пресушени. Дали градоначалникот Тимчо Муцунски планира да тера...

Крмов: Пасокизација на СДСМ почнува во Општина Аеродром

„Општина Аеродром по број на гласови е прва општина за Левица. Била прва општина за Левица уште 2016 година на изборите. Жителите на Аеродром...

Левица – Аеродром: Средба на советниците од Левица со жителите од Мичурин

Со веќе воспоставена пракса и со несмалена динамика советниците од Левица од Општина Аеродром и Град Скопје остварија средба со жителите од населбата Мичурин. Поради...

Последни објави