Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Градоначалникот Марин секој ден со нови луксузи на сметка на општината – се подновил со телефон од 100 илјади денари

На лудилото во општина Аеродром му нема крај, градоначалникот од СДСМ, Златко Марин, пред крајот на својот мандат го троши буџетот на општината за...

Златко Марин купува корпи за отпадоци од 300 евра!

Дали крајот на Златко Марин вака мириса? Со фрапантни неконтролирани трошења на буџетот, од Бина од 25.000 евра, изнајмување на новогодишни сијалички за 30.000...

Градежната мафија во соработка со Марин продолжува да профитира во Аеродром

Сведоци на комплетната трансформација на Аеродром изминатите години се сите аеродромци. Градежната мафија во соработка со општинските власти гради облакодери и кули, без притоа...

Ве чекаме на 25-та дупка од последна 5-ка

Не стивнуваат негативните реакции и критика кон градоначалникот Златко Марин и општината Аеродром, за пофалбата дека потпишал меморандум за соработка со Голф федерацијата за...

Нова државна „чешма” за „жедните” партиски грла

Општината Аеродром, донесе одлука за формирање на јавно претпријатие за развој. За в.д. директор е назначен Владимир Стевков, верен партиски и комшиски другар на...

Последни објави