Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Најголемиот непријател на македонското движење е михајловизмот

  Големиот Георги Димитров рекол дека најголемата непријател на македонското движење е фашизмот и бандата на Михајлов! На вчерашниот протест за слобода на Ламбе Алабаковски говори...

  Резимирање на 12-та седница и ставот на Левица-Битола за одлуките

  Поминавме исцрпувачки ден, седница која траеше 14 часа, обвинувања и лаги но на крај маските паднаа. Пред седницата двата советници беа повикани од пазарџиите да...

  (Видео) Левица – Битола: Бесплатен превоз за социјално ранливите категории, средношколците и студентите!

  „Нашиот предлог е следен: -Еден ден бесплатен превоз за средношколци и студенти; -Еден ден бесплатен превоз за категоријата пензионери; -Во двата дена бесплатен превоз за социјално ранливите...

  (Видео) Левица – Битола: По барање на советничката група на Левица, кое го доставивме до локалната самоуправа, денес сме сведоци на расчистување на депониите...

  „По барање на советничката група на Левица, кое го доставивме до локалната самоуправа, денес сме сведоци на расчистување на депониите кај Кркардаш. Ова е само...

  (Видео) Левица – Битола: Левица кажа стоп за узурпирање на плодни земјишта и нивна пренамена!

  „Бидејќи е потенцирано дека овие барања се одобрени барања од страна на комисијата за урбанизам на Општина Битола, не знам која е причината за...

  Левица – Битола: Локалната власт од СДСМ повеќе трошела на канцелариски материјали отколу на социјала

  „Милионските суми кои се споменуваат во проценти се пари на граѓаните, ние им должиме објаснување како Совет од претходната гарнитура, како и од новата...

  Последни објави