Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Протест поради нереконструирање на ‘патот на смртта’ Р1109 – делницата Гевгелија – Богданци

Ограноците на Левица Богданци и Гевгелија ги повикуваат сограѓаните на протест во недела  (26.06.2022) во 18.00ч на регионалниот пат Р1109. Регионалниот пат Р1109, од Гевгелија...

Левица Богданци: Пратеничката Драгица Ѓавочанова од СДС наплатила 645 477 денари за патни трошоци од почетокот на нејзиниот мандат

Пратеничката Драгица Ѓавочанова за нејзиниот тригодишен мандат наплатила 645,477.00 денари за патни трошоци, покрај нејзината пратеничка плата што изнесува над 100,000.00 денари. ️Овој факт, ја...

(Видео) Михаил Тодоров – IV-та седница на Совет на Општина Богданци

На ден 03.12. 2021 година, одржана е IV-та седница на Совет на Општина Богданци. Како дел од програмата на Левица, должни сме да работиме јавно...

Општина Богданци оставена на милост и немилост од пожарни катастрофи – директен виновник е сегашниот градоначалник Шапов

Со одлука на Совет, за време на сегашниот градоначалник Шапов, како Претседател на Совет на Општина Богдаци во претходниот мандат во договор со ДПМНЕ, се...

Левица – Богданци: Одбиен годишниот извештај за работењето на ЈП „Комунална Чистота” од страна на советот

На последната седница на Советот на Општина Богданци, која се одржа на крајот на април, јавно достапниот записник од одржаната седница внесува сомнеж дека Извештајот...

Луксузирањето на грбот на народот мора да престане!

Градоначалникот на Богданци, Блаже Шапов и општинската администрација само за календарска година 2020 за угостителски услуги и набавка на храна и пијалоци за потребите...

Последни објави