Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Иницијатива за санирање на улици на територија на општина Бутел и иницијатива за перење на улиците на територија на општина бутел

Денеска од страна на советникот од Левица Дарко Димовски до градоначачникот на Општина Бутел г-дин Дарко Костовски се поднесоа две иницијативи. Во првата, иницијативата за...

Гасификација во Бутел – едно од низата неисполнети ветувања на СДСМ

Како и на целата територија на Република Македонија така и во рамките на општина Бутел, гасификацијата беше едно од клучните ветувања на СДСМ во...

Последни објави