Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Чаир го обележи денот на погубување на Цветан Димов

Вчера на 9-ти јули, на 79 години од загинувањето на народниот херој Цветан Димов, членови на Локалниот Огранок Левица - Чаир, ја исчистија бистата...

Во Чаир класата е највисок степен на идентитет

За Локалниот огранок на Левица - Чаир, обелоденувањето на криминалните завери на урбанистичката мафија и партијата на власт, не е ништо ново. Од епизодата јасно...

Последни објави