Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица – ЛО Делчево: Поднесени предлог-мерки за социјална заштита за 2022 година со цел ублажување на негативните ефекти од лошите политики на власта

  Денеска до архивата на Општина Делчево беше поднесен Предлог за предвидување на средства во основниот Буџет на Општина Делчево во делот на социјалната заштита...

  (Видео) Левица – Делчево: Во Законот за локална самоуправа сеуште стои името Република Македонија

  На денешната конститутивна седница на Совет на Општина Делчево, со свое излагање настапи и советничката од Левица, во кое стави акцент на одредбата од...

  Предизборни привремени вработувања во Општина Делчево – наместо лиценца и стручност, емпатија е основен услов

  Општина Делчево упатува Јавен повик до сите невработени лица да се вклучат во Програмата за Општинско - корисна работа за проектите „Грижа за стари...

  Калта во која газат жителите на населбата „Звегорска Река” е најголем доказ за неспособноста на локалната власт во Делчево

  Калта во која газат жителите на населбата „Звегорска Река" е најголем доказ за неспособноста на локалната власт во Делчево Владејачката СДСМ во Делчево најверојатно повторно...

  Левица Делчево: Лажните предизборни ветувања на СДСМ од 2017 година неможат да се сокријат

  Во предизборната програма на СДСМ во Делчево како еден од клучните проекти е предвиден и " Доизградба и доградување на кејот на реката Брегалница"...

  Левица – Делчево: Привремените вработувања во општинската администрација во Општина Делчево бележат драстичен пораст последните 2 години

  Земајќи ги во предвид статистичките податоци содржани во Завршната сметка на Буџетот на Општина Делчево за 2020 година и Кварталниот извештај за 2021 година...

  Последни објави