Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Каде завршија сто илјади денари наменети за 10 средношколци?

  Во Програмата за социјална заштита за 2020 година, се издвоени 300.000 денари од Буџет на Општина Делчево за наградно патување на најдобрите 10 ученици од СОУ...

  СДС и ДПНЕ, освен партиски пазарлаци, ништо не направија за Делчево

  Во последните неколку недели сме сведоци на таканаречено препукување меѓу општинските штабови на СДС и ДПНЕ од Делчево. Сведоци сме на прес конференции од...

  Последни објави