Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Енергетската криза е резултат на удоволувањето на странските интереси и домашната енергетска мафија

Левица во неколку наврати укажуваше на тоа дека Владата предводена од СДСМ, заради задоволување на странските интереси, а во корист на поединци во енергетскиот...

Последни објави