Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица – Гази Баба: Итно решавање на недостатокот на образовен персонал во градинките

  Денес, по барање на советничката група на Левица на седница на Советот, се постави точка на дневен ред за расправа за недостаток од образовен...

  Издадено решение за прекин на дивоградба по иницијатива на Левица – ЛО Гази Баба

  По иницијатива на неколку граѓани и брзата реакција на нашите членови, извршен е инспекциски надзор и со тоа и спречена уште една дивоградба, прекриена...

  #НеОтворамВрата – Теренска активност Левица – ЛО Гази Баба

  Должни сме да го чуваме сопственото здравје! Да го спречиме наместениот попис! #НеОтворамВрата ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО ГАЗИ БАБА 21 март, 2021

  Последни објави