Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Левица – Град Скопје: Дали и понатаму ќе се трошат милионски суми за вработувања преку приватните агенции за вработување?

„Зашто ЈП под градот Скопје имаат пракса да ангажираат лица преку приватните Агенции за вработување, каде се наплаќаат големи провизии за услугата, наместо преку...

(Видео) Реџеп Исмаил: Дали архивската документација на ЈП „Улица и патишта“ е чувана согласно законот?

„Во декември 2021 изгоре административниот објект на Улица и Патишта. Дали овој објект бил осигуран? Дали се спроведени активности во насока на обезбедување на...

(Видео) Левица – Град Скопје: Дали е точно дека вработените во Универзална сала нередовно земале плата и биле исплаќани квартално?

„Дали е точно дека вработените Универзална сала нередовно земале плата односно им било исплаќано квартално заради несовесно и неодговорно работење на директорот. Доколку е...

(Видео) Левица – Град Скопје: Град Скопје години наназад пресметувал поголем данок на имот на Скопјани!

„Години наназад, на дел од граѓаните им се пресметува данок на имот поголем од оној кој согласно карактеристиките на имотот реално би требало изнесува....

Последни објави