Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Општина Илинден предводена од ВМРО ДПМНЕ потрошила 4.1 милиони денари за консултантски услуги

  Општина Илинден во периодот од 2019 година до мај 2022 година потрошила неверојатни 4.1 милиони денари за консултантски услуги кон Адвокатското друштво Китановски. Од овие...

  Исчистен брегот на Бучинско езеро благодарение на еколошката акција организирана од Левица – Илинден

  Еколошката акција организирана од Левица - Илинден резултираше во почист брег на Бучинското езеро. Во акцијата учество зеде потесното координативно тело на Левица - Илинден...

  Левица – Илинден: Во општина Илинден советниците на ДПМНЕ и СДСМ гласаа против предлогот на Левица за пренос во живо на работата на Советот,...

  Додека ДПМНЕ и СДСМ шират невистини и кажуваат дека Левица била во скриен сојуз со едните или другите и додека двете политички партии се...

  Левица Илинден: Рекордни 20 илјади и 637 евра ЈКП Илинден потрошило за репрезентативни трошоци

  Јавното комунално претпријатие ЈКП Илинден за три години потрошило рекордни 20 илјади и 637 евра за репрезентативни трошоци. Јавноста прашува како е возможно во услови...

  Левица остро ја осудува злоупотребата на деца во училиштата за предизборни цели во општина Илинден

  Левица и граѓаните на општина Илинден реагираат и го осудуваат настапот на кандидатот за градоначалник од редовите на СДСМ и неговиот тим на 01.09.2021...

  Поради негрижа од локалните власти училиштето Ристо Крле во Н.М. Кадино – Општина Илинден оставено на забот на времето

  Додека локалните власти во општина Илинден си го гледаат својот личен интерес, училиштето „Ристо Крле“ во Кадино останува запуштено со години, без било каква...

  Последни објави