Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Левица – Кавадарци: Регулирање на привремените вработувања и пренамена на 25 милиони денари

Од самиот почеток на мандатот на членот на Советот на Општина Кавадарци од Левица постои тенденција за регулирање на статусот на околу 100 привремени...

(Видео) Богевски: Привилегираните политичари се игнорантни, не барајте привилегии

Членот на Советот на Општина Кавадарци Круме Богевски гласаше ПРОТИВ предлогот за членови на Управен Одбор и Надзорен Одбор на ЈП Комуналец заради тоа...

Советот од Левица во Општина Кавадарци потпиша изјава дека ќе го штити Уставниот поредок на Република Македонија

На конститутивната седница на Советот на Општина Кавадарци, при давањето на свечената изјава, советникот Круме Богевски и поголем дел од советниците не ја прочитаа...

Левица – Кавадарци: Наместо паркови, добиваме паркинзи

Иако ЈП Паркинг Кавадарци тоне, а Советот на Општина Кавадарци непрестајно го помага со субвенции, жителите на Кавадарци реално не чувствуваат некоја позитивна промена...

Левица – Кавадарци: Крвопис е Ваташа!

Денес членовите на Левица ЛО Кавадарци положија свежо цвеќе на паметникот на 12 младинци кои на денешен ден во 1943 година беа сурово стрелани...

Како Вице Заев доби земјиште во Кавадарци од Јанчев по цена од 1.250 денари за метар квадратен?

Секој чиј бизнис толку зависи од динамиката во власта ќе се обидува вешто да игра на два фронта. Во две актуелни теми се гледа...

Последни објави