Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Наместо да се задолжувате со кредити – оданочете ги банките и богаташите

*(Реплика на нашиот член на Президиум, Јован Крајевски кон пратеникот Панчо Минов, кој одби да одговори дали Владата ќе го поддржи анти-лихварскиот закон на...

Тренчевска ги игнорира барањата на слепите лица

Слепите и слабовидните лица минатата недела повторно одржаа протест пред Владата, која во континуитет ги игнорира барањата на оваа група граѓани.И покрај формалните средби...

(Видео) Крмов: Блокадата требаше да започне кога се киднапираше пратеник

„Левица не се противи на ниедна инцијатива за буткање на оваа власт, но секогаш имаме доза сомневање кога станува збор за партиите кои владееле...

Партизираното претпријатие „Национални Шуми” 40 години нема спроведено попис на шумите

Државното јавно претпријатие „Национални шуми“, наместо да биде во функција на заштита на шумскиот фонд, претставува биро за вработување на нестручни партиски кадри, поради...

Последни објави