Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  (Видео) Апасиев: Со кршење на процедурата се саботира Левица да поставува пратенички прашања

  „Покрај тоа што ние сме Парламент и парламентарна демократија којашто најретко има пратенички прашања, од 18 месеци, 12 систематски не свикувате пратенички прашања. Од...

  (Видео) Борислав Крмов: Левица поднесе предлог – закон за обештетување на стечајците

  Денес, пратеникот на Левица, Борислав Крмов одржа прес-конференција во Собранието на Република Македонија, каде го презентира новиот предлог - закон за материјално обезбедување на...

  (Видео) Крмов: Левица поднесе предлог законски измени за апанажа на работниците и поголема субвенција за студентски оброк

  „Нашиот прв обид за укинување на апанажата на функционерите не успеа, затоа што очигледно политичката класа во Македонија мисли дека е избрана за народот...

  Левица поднесе предлог-закон во интерес на земјоделците

  „Постојното законодавство воопшто не ги заштитува земјоделците, туку е бизнис-ориентирано и единствено ги заштитува трговците и преработувачите. Нашиот закон се концентрира на две работи: 1....

  Последни објави