Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица – Охрид: Десет години по ред иста фирма го добива тендерот за украсување

  Недозволиво и неоправдано е 2.000 евра општински пари од граѓаните да одат само за поставување на новогодишната елка. Фирмата избрана за оваа зделка е...

  Левица – Охрид: На иницијатива на советничката Аврамоска се одбележа меѓународниот ден на лицата со попреченост

  Денес, во Големата сала на општина Охрид, по иницијатива на советникот на ЛЕВИЦА Виолета Аврамоска и Локалното координативно тело на ЛЕВИЦА Охрид, беше одбележан...

  Охридското Езеро не смее да биде заробеник на интересите на поединци

  Повеќегодишното несоодветно управување со охридскиот регион, непочитување и честите промени и неусогласеност во законската регулатива, како и речиси континуираното неприменување на препораките на УНЕСКО...

  Левица – ЛО Охрид: Здравите дрвја на бул. ,,Македонските Просветители” да бидат пресадени

  Во однос на сечата која се одвива деновиве на булеварот ,, Македонски Просветители", а кој проект е дел од минатата власт на СДСМ, Левица...

  Локалниот огранок Охрид оствари средба со офицерот за набљудување при мисијата на ОБСЕ во Скопје, Суад Салкиќ

  На оваа средба беше разговарано за тековни прашања, поврзани со подготовките на сите потребни услови за успешно спроведување на претстојните локални избори во фер...

  Охридската противпожарна служба нема капацитети да се справи со предизвиците

  Додека деновиве сведочиме од какво значење за безбедноста е подготвеноста на противпожарните капацитети, противпожарната служба во Охрид е во разочарувачка состојба. Загрижувачки се состојбите...

  Последни објави