Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Пописот да се прекине и да се одложи за следната година

     СООПШТЕНИЕ ДО МЕДИУМИ Почитувани, Ве известуваме дека, утре, 9 март 2021 година, со почеток во 11:30 часот, во Прес салата на македонското Собрание, пратеникот Борислав Крмов,...

    Последни објави