Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Вработените во ЈП ПУП реагираат – ”Исплатен ни е само дел од платата за февруари од 5000 денари”

  ЈП ПУП-Паркинзи од Прилеп на своите вработени им има исплатено само дел од платата за месец февруари во висина од 5000 денари, на 29.03.2021...

  Поради страв од пресрет со тутунарите на влез во Прилеп, долетаа со хеликоптер

  Додека народот ги крши своите возила и гине по регионалниот пат, кој пред неколку години требаше да биде нов автопат, Заев и Венко летаат...

  Кој му дозволил на прилепскиот градоначалник привилегирани услови за нега во прилепската болница?

  Иако со добра клиничка слика сепак некој од менаџментот на болницата се ставил над законите и се дрзнал градоначалникот Илија Јованоски да го смести...

  Само поединци блиски на власта добиле награди во прилепската болница

  Прилепската болница, ЈЗУ Општа болница „Борка Талески“ , намерно или не, по втор пат заборавена, иако владата издвои 54 милиони денари за награда на...

  Последни објави