Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  (Видео) Прес-конференција на Левица: Нека ни е честит Први мај, денот на трудот!

  - прес-конференција на портпаролот Амар Мециновиќ и координаторот на Социјалниот сектор - Катерина Јовановска Пред повеќе од еден век, на први мај, работникот високо ги...

  Власта на СДСМ и ДУИ гласа против подобрување на социо-економската положба на работниците

  Поднесените предлог-закони од страна на пратениците на Левица, кои беа апсолутно во насока на усвојување на добрите европски практики, несомнено ќе ја подобреа општата...

  Последни објави