Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица поднесе предлог-закон за намалување на договорите на определено време

    Откако пратениците од делегитимираната коалиција, СДСМ и ДУИ, гласаа против предлог-законот на Левица за изменување на Законот за работни односи да се стави на...

    Последни објави