Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Економските санкции кон Руската Федерација директно ќе го погодат и туристичкиот сектор во Република Македонија

После тешката 2020 година за туристичкиот сектор, како резултат на ковид пандемијата, во минатата година 2021 почна постепено да заздравува секторот, а при тоа...

Последни објави