Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица Свети Николе: Референдумот за регионалната депонија мора да се спроведе

Откако минатата седмица Министерството за животна средина и просторно планирање соопшти дека ингеренциите на Општина Свети Николе ќе и бидат одземени во делот со...

ЛО Свети Николе организираше пошумување за потсетување на институциите дека тие ја имаат оваа обврска

Една од ретките а можеби и единствената работа околу која политичките фактори во Општина Свети Николе беа согласни е зелената политика и пошумувањето. Денес, кога...

(Видео) Левица – Свети Николе: 57% од народните пари се трошат за плати во администрацијата, а само 0.43% за социјални бенефиции

На десеттата седница на Советот на Општина Свети Николе, советници и од СДСМ И дел од ВМРО-ДПМНЕ позитивно ја изгласаа завршната сметка на Општината...

(Видео) Усвоено барањето на Левица за отворен ден со советот на општина Свети Николе

На седмата редовна Седница на Советот на Општина Свети Николе беше усвоена предлог точката на дневен за „Oтворен ден за средба на граѓаните со...

(Видео) Симонов: Општи флоскули, недостаток на индикатори, ниска вклученост на јавноста и оценување се само дел од слабостите во програмите на Општина Свети Николе

На петтата и шестата редовна Седница на Советот на Општина Свети Николе беа изгласани програмите за работа на Локалната самоуправа за 2022 година. Советникот од...

Зградата на булеварот во Свети Николе се дави во фекалии

Зградата во центарот на Свети Николе години наназад е затрупана во ѓубре околу себе, заради неодговорноста на ЈКП Комуналец. Комуналниот хаос ја достигна својата...

Последни објави