Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Повторни отпуштања во Свети Николе – 180 текстилни работници оставени на улица

Поранешниот пратеник од СДСМ Ангел Димитров, актуелен претседател на Организацијата на работавачи, директор на светиниколската конфекција „Мода“ кој минатиот месец го прекина работниот однос...

(Видео) Левица – Свети Николе бара инспекциски надзор во депонијата кај Мавровица

По бројните фото и видео докази од палење на отпад во депонијата кај м.в. Мавровица, кои беа испратени до нас од страна на жители...

Левица – Свети Николе: Во Свети Николе има повеќе организации на жени од гинеколози

Покрај постоењето на традиционалните партиски организации на жени - Униите на жени на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ, во општина Свети Николе постојат уште две невладини...

Левица – Свети Николе: Градоначалникот ветуваше еколошка оаза, а добивме еколошка катастрофа

„Диви депонии повеќе нема да има, ќе се организира собирање на сметот од сите села а Општина Свети Николе ќе ја направиме еколошка оаза...

Од креирањето на одржлив систем на комуникација и комуникациски менаџмент нема ништо

Во програмата на Општина Свети Николе за активностите во областа на Локален економски развој, на 43-та седница на Советот на општината беше донесена одлука...

Последни објави