Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица – Тетово: Училишниот двор од ОУ “Лирија” претворен во паркинг

  Тетовчани се загрижени од автомобилите паркирани во дворот на основното училиште „Лирија“ во Тетово. Тие велат дека ако можат со возилата и во училиштето...

  Тетово во „зелената“ боја на ДУИ

  ДУИ на следните локални избори влегуваат со порака дека мора да се менуваат и да се адаптираат на новите времиња т.е. да бидат про-ЗЕЛЕНА...

  И по пет месеци, новите тетовски автобуси не мрднале од мртва точка

  Тетово без градски превоз и по пет месеци од набавката на петте автобуси од страна на општината. На 17 јануари 2021 година, во Тетово пристигнаа...

  Последни објави