Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Левица – Велес: Општина Велес планира нови 34 вработувања за партиски војници

Коалицијата ДПМНЕ-ДУИ на последната седница на Советот на Општина Велес изгласа одлука во која се предвидува нови 34 вработувања, со единствен изговор зголемен обем...

Левица – Велес: На местото на стариот театар може да никне нова „зграда“

На последната 16-та седница на Советот на Општина Велес, коалицијата ДПМНЕ-ДУИ изгласа одлука за уривање на зградата во која порано функционираше поранешниот театар ЈХК...

Левица Велес: Жителите од село Сујаклари сè уште чекаат да се реализира ветувањето дадено од градоначалникот Колев

Градоначалникот на Општина Велес пред скоро 3 месеци го посети село Сујаклари и на жителите им ветил: Поправка на една табла за кош Поправка...

Советниците на Левица поднесоа барање до општина Велес за итна точка на дневниот ред во која се бара распишување на референдум

Советниците на Левица денес поднесоа барање до претседателот на советот на општина Велес за дополнување на дневниот ред на следната седница со точка во...

Легална узурпација на просторот околу велешкото езето Младост доставена до советот на Општина Велес

На седмата седница на Советот на Општина Велес закажана за вторник 28.12.2021 год. како точка на дневен ред од страна на општинската администрација ставени...

(Видео) Левица – Велес: Две години од катастрофалниот пожар кај езерото Младост

На 26-ти август 2019 година се случи еколошка катастрофа за велешани. Голем пожар уништи 200 хектари квалитетна борова шума во близина на езерото „Младост“. Градоначалникот...

Последни објави