Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Изгорената шума покрај езерото Младост сè уште не обновена

  21 Март е меѓународен ден на шумите, но изгорената шума на езеро Младост сè уште не е обновена. После големиот пожар кој го зафати езерото...

  Модуларната ковид болница се’ уште не е во функција

  Бројките на ново заразени од корона вирусот во изминатиот период е во тренд на зголемување. Изминатата недела во Велес, имаше 185 нови наши сограѓани што...

  Наместо реконструкција на покрив, изградба на повеќекатен станбен објект

  Помеѓу улиците Љубен Весов и Кочо Рацин во близина на спомен куќата на Кочо Рацин во тек е изградба на станбен објект со повеќе...

  Последни објави