Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Барање за видно означување, уредување и поставување на инфо табли со возен ред на автобуските постојки

Советниците на Левица во Советот на Општина Велес денес поднесоа барање до Градоначалникот Колев за видно да се означат, уредат и да се постават...

(Видео) Левица – Велес: ЈКП Дервен со приватна агенција за вработување склучиле договор во вредност од над 9 милиони денари

„Почитувани сограѓани, Јавното комунално претпријатие Дервен, иако работи со финансиска загуба според последниот доставен финансиски извештај, сепак може да обезбеди над 9 милиони денари за...

Буџетот на Општина Ѓорче Петров се планира и реализира само за потребите на администрацијата, градоначалникот и советот, а за граѓаните – ако остане нешто

Советниците од СДСМ и ВМРО ДПМНЕ сложно ја усвоија завршната сметка на Буџетот за 2021 година. Трошењето на средствата во првите девет месеци, особено...

Поднесена декларација до Општина Велес по повод 80 години од штрајкот на велешките гимназијалци

Почитувани, Советниците на политичката партија Левица, по повод 80 години од штрајкот на велешките гимназијалци поднесоа декларација во која се бара денот 14 март да...

Последни објави