Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Лихвобанкарите ненаситни и покрај прогресивниот раст на нивните добивки

Од втората половина на декември Комерцијална банка АД Скопје воведува надоместок за исплата на готовина на шалтерите на банката од девизни трансакциски сметки и...

Банките се составен дел од кризата

Банките, согласно последните податоци од Народна банка на РМ, забележале за 73% зголемен профит во споредба со лани истиот период, односно само во првиот...

Последни објави