Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Илинден: Во општина Илинден советниците на ДПМНЕ и СДСМ гласаа против предлогот на Левица за пренос во живо на работата на Советот,...

Додека ДПМНЕ и СДСМ шират невистини и кажуваат дека Левица била во скриен сојуз со едните или другите и додека двете политички партии се...

Левица Илинден: Рекордни 20 илјади и 637 евра ЈКП Илинден потрошило за репрезентативни трошоци

Јавното комунално претпријатие ЈКП Илинден за три години потрошило рекордни 20 илјади и 637 евра за репрезентативни трошоци. Јавноста прашува како е возможно во услови...

Последни објави