Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Интервју) Димоски: Администрацијата да биде во служба на граѓаните, а не на политичките структури

    Интервју со Мартин Димоски, член на ЦК на Левица и модератор на Левица - Карпош. ЈА: Кое е вашето мислење за општинската администрација на Општина Карпош? МД: Општинската...

    Последни објави