Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Кочани: На предлог од советникот од Левица усвоени неколку одлуки во интерес на граѓаните

На 14.03.2022 година се одржа осмата седница на Советот на општина Кочани, како и продолжението на прекинатата седма седница. На истата беа усвоени повеќе...

Левица – Кочани: Левица поднесе иницијатива за донесување краткорочен акциски план за заштита на амбиентниот воздух во општина Кочани

На денешната седница од страна на членот на Левица во Советот на општина Кочани беше поднесена иницијатива за донесување краткорочен акционен план за заштита...

Последни објави