Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Росоман: Дали Општина Росоман чека да се доградат дивоградбите па да покрене постапка за стопирање на изградбата?

Членот на Советот од редовите на Левица, поднесе барање на 14.12.2021 за стопирање на изградба на дивоградба по добиено известување дека општината нема издадено...

Левица – Росоман: Советникот од Левица кој бараше осветлување на улиците во с. Манастирец доби само закани

На 24.02.2022 од страна на членот на Советот на Општина Росоман од Левица, Влатко Трајков, беше побарано да се поправат уличните светилки во село...

Левица – Росоман: Нелегалната експлоатација на Црна Река продолжува

Денес, од страна на Левица - Росоман беше пријавен нелегален ископ на песок во СВР Велес кои постапија по пријавата со испраќање на интервентна...

Последни објави