Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Левица – Велес: Општина Велес планира нови 34 вработувања за партиски војници

Коалицијата ДПМНЕ-ДУИ на последната седница на Советот на Општина Велес изгласа одлука во која се предвидува нови 34 вработувања, со единствен изговор зголемен обем...

Левица Велес: Жителите од село Сујаклари сè уште чекаат да се реализира ветувањето дадено од градоначалникот Колев

Градоначалникот на Општина Велес пред скоро 3 месеци го посети село Сујаклари и на жителите им ветил: Поправка на една табла за кош Поправка...

Последни објави