Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Демир Хисар: Тројца поранешни градоначалници на Општина Демир Хисар обвинети за злосторничко здружување

Државната комисија за спречување на корупција, предложи да се покрене постапка за кривично гонење на тројца поранешни градоначалници на Општина Демир Хисар (Тони Ангелевски,...

Последни објави