Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Излези и гласај за Левица – заокружи број 13

Oвa e историски миг за Тетово, гледајќи ја поголемата политичка слика и државниот интерес на Републиката, наша политичка должност – како нова генерација на...

Предизборни партиски вработувања во Тетово

Непосредно пред одржување на Локалните избори за избор на членови на Совет во Тетово се рашири веста дека партијата на Гаши вработила 50 лица...

Предизборен спот на Левица за Локални избори 20 август 2022 во Општина Тетово

Локални избори за членови на Совет на Општина Тетово 20 август 2022 година. Левица за Тетово. Заокружи број 13. https://www.youtube.com/watch?v=rOLLE2_2ilQ

Заевизмот мора да падне – Овде и сега!

Официјален партиски став на Левица пред вториот круг на изборите Партиското раководство на Левица, ценејќи го антивладиното и проопозициско расположение на членството, поддржувачите и симпатизерите,...

Последни објави