Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица ќе ги поддржи протестите на лозарите в недела

Другари, покрај сите средби во државниот врв, покрај сите координации на сопствениците на винарски визби и интервенциите од одредени политички субјекти кои најавуваа решавање...

Владата и Министерството за земјоделство да прогласат елементарна непогода од суша

Последниве два месеци, Македонија се соочува со екстремни суши, невидени долги години наназад, кои придонесоа до огромни штети во земјоделието, а посебно во лозарството. Земјоделците...

Последни објави