Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Исмаил до Мицковски: Не нè делете дополнително – по националност сите сме Македонци

    Јас сакам во мојата лична карта да ми стои мојата НАЦИЈА (а мисли на етничката припадност – и заложбата му е на секого во...

    Последни објави