Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Според протоколот идеите на АСНОМ се злосторнички, а Македонија треба да биде Бугарска колонија

На 17-ти јули 2022 година, потпишан е протоколот од Вториот состанок на Заедничката меѓувладина комисија формирана врз основа на членот 12 од понижувачкиот т.н...

Пендаровски прифати да се преговара со историските прашања

Претседателот Стево Пендаровски во неговите контрадикторни изјави, повторно се демантираше себеси. Во интервју дадено пред два дена, самиот Пендаровски призна дека Бугарија ќе има...

Пробугарската Влада не успеа да нѐ заплаши: народот излезе во уште поголем број

Вчера, на шестиот ден од сенародниот протест против бугаризацијата на Македонија, на кој народот вели НЕ за ‚‚францускиот предлог‘‘, народот излезе во огромен број...

Оставка од Спасовски и Османи заради сценирање насилство

Во теков на вчерашниот ден, повторно се потврди дека министерот Оливер Спасовски е дел од сценариoто за предизвикување насилство, целосно потфрлајќи соодветно да ја...

Последни објави