Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Власта со европско знаме ќе ја претвори Македонија во депонија на европски отпад

    Откако Владата на СДСМ доби ново вето, додека ветуваше дека државното име е последна пречка за ЕУ, единствена европска вредност што ја покажува е...

    Последни објави