Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Работниците во „Македонска пошта“ да не подлегнуваат на уцените и притисоците од раководството

    Левица ги охрабрува и поддржува работниците во „Македонска пошта“ да продолжат да си ги бараат неисплатени регреси за годишен одмор (познат како „К-15“) и...

    Последни објави