Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  (Видео) Расипничкото работење на партиските директори не смее да биде изговор за приватизација на железничкиот сообраќај

  „Македонските железници со години наназад служат за брзо богатење на оние кои раководат со нив, а кои се назначуваат преку коалициските парнери. Директорот на...

  Поддршка за штрајкот на машиновозачите од МЖ Транспорт

  Тргнувајќи од нашите идеолошки заложби како партија на класно освестените работници и единствена левичарска партија во Република Македонија, Левица во целост го поддржува штрајкот...

  Последни објави