Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

По претставката на Левица ЦРМ потврди дека наместо „Северна Македонија“ треба да стои „Македонско“ во графата за државјанство во „Тековна состојба за вистински сопственици...

Левица до Централниот регистар на Република Македонија (ЦРМ) поднесе претставка со предлог за натамошно правилно постапување во однос на графата за државјанство на овластените...

Последни објави