Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Политиките на досегашните власти го водат во пропаст македонскиот земјоделец

    Ако во 80-тите години на минатиот век, во поранешниот социјалистички самоуправен систем, вработените во земјоделскиот сектор и рибарство, заработувале, односно нивниот личен доход бил...

    Последни објави