Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

АСНОМ е темелот на македонската државност – АСНОМ живее!

По повод двата Илинденa Левица им го честита 2 Август на сите Македонци со порака дека ние, Македонците, мора да учиме од минатото и...

Последни објави