Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) „Баргала“ работниците ги остави на улица, а го спонзорира „Макфест“

    Макфест 2021 - оваа година го слави својот 36-ти роденден. Многу еуфорија, млади луѓе, искусни пејачи и скромни дебитанти... Победникот - Штипјанец! И целата слика...

    Последни објави